måndag 4 februari 2013

SKÖNHETSTIPS

HÅR
Vill du att frisyren ska hålla hela dagen eller under festen?
Duscha håret dagen innan och låt det vara lite halv sketet så du sätter upp det, håller det längre!

Låt inpackningen göra dubbel nytta genom att låta den få verka i ditt hår under en varm handduk i 15-30 minuter

Lider du av platt och tråkigt hår? Fukta då ner dina fingrar och grugga in i hårbotten, vatten lyfter hårrötterna och du får en snabb volymfix!

HUD
Av en mogen avokado kan du göra din egna ansiktsmask genom att gröpa ur innehållet, mosa den i en skål till en gegga som du sedan kan smörja in i ansiktet och låta verka i 20 min. Vänta dej en mjuk hud!

 Har du ett litet syskon som använder babyolja? Testa att smörja in det på din kropp efter duschen så ska du se att du får lika len hud som din syskons!

Vi har väll alla sett tjej filmer där de ligger i badkaret med gurkor över ögonen och vet du vad, det funkar faktiskt för att minska påsarna under ögonen. Du kan även lägga en skred från frysen under ögat i 1 min.

SMINK
Har du svårt för att hitta rätt hudfärg för din foundation eller concealer? Istället för att applicera krämen på handen kan du gör det på käklinjen. Handen och ansiktet har helt olika färger. Du vill väll inte att din foundation ska matcha händerna, utan ansiktet!

Trött på att läppstiftet alltid ger avtryck på glaset? Om du snabbt slickar lite på glaset innan du dricker slipper du kladdet. Läppstiftet fastnar eftersom att glaset är torrt!

Vill du att ögonskuggan ska hålla längre? Smeta på lite vaselin eller foundation på ögonlocket före du tar ögonskuggan.

NAGLAR
Liksom fiskarnas bästa vän är vattnet är olja naglarnas bästa vän. Massera naglarna med nagelolja, om du inte har det går det lika bra med olivolja. Detta botar torrhet och ökar blodflödet som ger starkare och längre naglar.

Lider du av färgade naglar bör du skapa en ny vana genom att alltid applicera på ett genomskinligt baslack innan du tar på en färg, då slipper du miss färgade naglar!

Vill du att nagellacket ska torka snabbare kan du hålla fingret under en rinande kran med kallt vatten precis när du målat nageln, detta hjälper nagellacket att torka snabbare!


Hoppas du kanske lärde dej någe nytt, mer tips kan du hitta här :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar